مشاوره حقوقی رایگان - مالک پول پیش مغازه ام را نداده

سلام وقتتون بخیر من دو سال مغازه اجاره کردم بعد از دوسال چون مبلغ پول پیش و اجاره رو دو برابر کردن از ٣ ماه پیشش اعلام کردم که میخام بلند بشم من تخلیه کردم ٣ ماهه الان ولی هنوز پول پیشم را نداده میخام ببینم بجز اینکه وکیل بگیرم چ قانونی هست ک بتونم پول پیشم را بگیرم

پاسخ ها :

محمدجواد قنبریها

جناب آقای محمدجواد قنبریها :

با سلام و عرض ادب
ابتدا لازم است که اظهارنامه و یا دادخواستی به موجر ارسال بشه و اگر اقدامی برای پرداخت از سمت ایشان انجام نشد می توانید سایر اقدامات قانونی را انجام دهید.برای راهنمایی بیشتر و برای تنظیم و ارسال دادخواست با ما در تماس باشید.
شماره تماس:02633118