مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه مستاجر پس از تخلیه

سلام
یک سال پیش خونه ای خریدیم که مستاجر داشت و 10 ماه از قراردادش باقی مونده بود‌.
خودمون رفتیم جای دیگه مستاجر شدیم با قرارداد یکساله.
یک ماه قبل از اینکه مستاجرمون تخلیه کنه، منم به صاحبخونم گفتم که میخوام خونه رو تخلیه کنم.
بعد از بلند شدن مستاجرمون از خونه ای که خریدیم، ماهم این خونه رو کامل تخلیه کردیم و به خونه ای که خریده بودیم نقل مکان کردیم.
حالا صاحبخونه با اینکه قرارداد ما تموم شده و چند روزی ازش گذشته پول مارو نمیده.
خونه ای که اجاره کرده بودیم 3 دانگ مال شوهره و 3 دانگ مال زنه هست.
الان این دو نفر به اختلاف و طلاق خوردن, پول مارو نمیدن.
در ضمن اسم زن و شوهر تو قولنامه هست به عنوان مالک، ولی فقط شوهره پای قولنامه رو امضا زده!!
حالا من باید چیکار کنم پولم رو بگیرم؟! با شکایت به پولم میرسم؟؟ توقیف اموال بگیرم براشون؟؟ و اینکه تو قولنامه چیزی راجع به دیرکرد پول ننوشتیم. میتونم دیرکرد و ضرر و زیان بگیرم ازشون بابت تاخیر پولی که بهم باید بدن؟؟
و آخر اینکه از خیلی ها شنیدم میگن چنتا وسیله ببر بزار تو اون خونه. کامل خالی نباشه. اینکار بکنم یا نه؟
ممنون میشم کامل به سوالام پاسخ بدین.
پیشاپیش تشکر.

پاسخ ها :

رحیم سلطانی

جناب آقای رحیم سلطانی :

باسلام
اگر واحد رو تحویل ندادین میتانید در واحد وسایل بذارید تا مبلغ ودیعه پرداخت بکند و شما تخلیه کنید.
در غیراینصورت جهت اخذ مبلغ ودیعه باید دادخواست مطرح و با تامین خواسته اموال مالک رو (موجر) توقیف نمایید تا رای به نفع صادر شود و اقدامات بعدی در اجرای احکام انجام میشود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پول ودیعه را به حساب هر کس که واریز کرده اید فقط از وی مطالبه نمایید .
اینکه وسایل داخل آن منزل بگذارید توصیه نمی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد تخلیه دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هردو دهید.از زمان دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتونید خونه را تخلیه نکنید تا ودیعه را بدهند.
درصورت تخلیه راهی جز دادخواست مطالبه به طرفیت موجر ندارید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم بشما خسارت تعلق نمیگیرد
و اگر تخلیه کردید راهی جز داذخواست مطالبه وجه ندارید ولی اگر تخلیه نکرده بودید
هر زمان موجر ودیعه را واریز کردتخلیه تان را میگرفت
میتوانید با اظهارنامه به موجر اطلاع بدهید که اماده تخلیه هستید و باید پول ودیعه را پرداخت کند تا کلید تحپیل گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منزل را کامل تخلیه کنید و از شورا تامین دلیل کنید و سپس مطالبه وجه ودیعه به طرفیت هر دو مالک بدهید و اگر اقدام نکردند اموال قابل توقیف هست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه را به طرفیت هم خانم هم آقا مطرح نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر کلید در ید شماست به همراه دادخواست استرداد ودیعه کلید را به شورا تحویل داده تا متضمن خسارت نگردید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

تا زمان تسویه حساب کامل ، منزل اجاره ای را تخلیه نکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه مبلغ ودیعه قرارداد اجاره و خسارات را مطرح نمایید

اگر در قرارداد وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد تعیین شده باشد امکان مطالبه وجود خواهد داشت