مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره

با سلام
من واحدی رو که اجاره کرده بودم با توافق مالک زودتر از موعد تخلیه کردم ولی مالک ودیعه منو نداد و زد زیر توافقش منم اظهارنامه دادم بهش و درخواست تامین دلیل هم برای تحویل کلید به شورا دادم ولی هنوز برای تامین دلیل اقدامی از طرف شورا انجام نشده که کلید رو بدم به شورا
ایا باید منتظر جواب شورا برای تحویل کلید باشم و بعدش دادخواستم رو بدم یا منتظر جواب تامین دلیل نباشم و دادخواستم رو ثبت کنم ؟
ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منعی برای تقدیم دادخواست استرداد ودیعه وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید