مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

ببخشید من رو همسرم دوماهه گذاشته خونه پدرم فکر میکنم خونه ی منو تخلیه کرده و به گوشم رسید که گفت صاحب خونه گفته خونه رو خالی کن و لباسامو و جهازمم نمیده چکار کنم میشه راهنماییم کنین..وسیله هام و وسایل بچم خونم هست .. طلاهام ... مشکل منم همیناس همش میگه بیا توافق کن بعد وسایلتو میدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید در ارتباط با اموال و جهیزیه خود دادخواست تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف درخواست نمایید تا اموال و اثاثیه شما توسط کارشناس صورت برداری و صورتجلسه گردد و سپس دادخواست استرداد این اموال را به طرفیت همسرتان درخواست نمایید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام دادخواست استرداد وسایل و جهیزیه بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری ترک انفاق خودت وفرزندت را بده ، بعد دادخواست استرداد جهیزیه و طالا جات و ....

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای جهیزیه با در دست داشتن لیست جهیزیه، دادخواست استرداد جهیزیه بدهید. برای وسایل فرزند اگر سیسمونی است که والدین شما خریده اند با تهیه لیست و امضای شهود دادخواست استرداد اموال بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست استرداد جهیزیه و وسایل شخصی خود را بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست استرداد وسایل و جهیزیه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در دفتر خدمات قضایی برای زوج اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست الزام زوج به تهیه مسکن و تمام وسائل را اقامه نمایید و بعد دادخواست مطالبه جهیزیه را اقامه نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست استرداد وسایل وجهیزیه را بدهید