مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجویز رسیدگی

سلام و عرض ادب
من ...... هستم شیراز
سال 94 بخاطر سقوط حین کار به مشکلات زیادی برخوردم (کما، 30 درصد جمجمه پروتز، صرع و تشنج، چندین مشکل حاد مغزی و ستون فقرات و بینایی) سال 95 شروع به شکایت کردم، هیچ کدام از این مشکلات در پزشکی قانونی ذکر نشد و کارشناس دادگستری مرا بخاطر ورود غیر مجاز مقصر دانست که به هر دو اعتراض کردم ولی دادیار رسیدگی نکرد، در حین رسیدگی با وجود اینکه به تشنج های شدید روبرو بودم دایار توجه نکرد و از من امضا گرفت که پرونده برای دیه نمیباشد و در قرار نوشت چون قبلا شکایت و منتهی به صدور دادنامه شده منع تعقیب و هر چه اعتراض کردم رسیدگی نشد و با درخواست تجویز رسیدگی از طرف دادستان فقط گزارش و پیگیری قانونی باز هم معاون دادستان دستور تجویز نداد، با وجود اینکه کارفرماهای من 3 سرهنگ انتظامی و یک سرهنگ سپاه هستند و همه جا از نفوذ استفاده کردند باید چکار کنم ، وکیل هم داشتم ولی تحت تاثیر نفوذ آنها قرار گرفت، دیگر با هزینه زندگی هم مشکل دارم و توانایی پرداخت هزینه و پیگیری ندارم، لطفا راهنماییم کنید با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام اگر پرونده منجر به قرارمنع تعقیب شده و تایید نیز نمی توان با ادعای نفوذ و.... آن را نقض نمود مگر اینکه دلیل جدیدی مبنی بر اثبات حقانیت شما کسب شود که آن هم در غالب اعاده دادرسی قابل پیگیری است در حال حاضر پرونده شما تابع امر مختومه دعاوی است و صرفا با دلیل جدید که تا به حال در دسترس نبوده و مکتوم مانده می توان اعاده دادرسی کرد