مشاوره حقوقی رایگان - سند زمین

پدر شوهر من 10 سال پیش سند زمینی به نام‌من3 دانگ خودم 3 دانگ‌شوهرم زده از ثبت اسناد سوال کردم‌گفت عمرایی به اسم‌ شما زده.اگه من طلاق بگیرم این‌زمین باز به نام‌من خواهد بود این زمین عمرایی میتونم بفروشم سهمم بگیرم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا زمانی که پدر شوهر زنده هست نمی توانید بفروشید.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، سوال واضح نیست، کافیست سند بررسی شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام عین آن قابل انتقال ولی منافع تا پایان عمر متعلق به مصالح است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که پدر شوهر تون در قید حیات است حق فروش ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا زمانی که پدر شوهر تون در قید حیات است حق فروش ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت طلاق سهم شما باقی است ولی تا زمانی که پدر شوهر شما زنده هست نمیتوانید اقدامی انجام دهیدکه منافی منافع ایشان باشد البته باید صلح نامه رویت شود اگر پدر شوهر شما حق فسخ برای خود درنظر گرفته باشد ممکن است صلحنامه را فسخ کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالاً سند شما صلح عمری است و تا زمانی که پدر شوهر شما در قید حیات است می‌تواند منافع آن بهره‌مند شود و در صورتی که حق فروش در آن اسقاط شده باشد نمی تواند آن را به غیر واگذار نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرارداد شما عقد صلح عمری است و باید مفاد قرارداد بررسی گردد که آیا شرط حق فسخ ، برای مصالح پیش بینی شده است با خیر و اینکه آیا حق انتقال مال ، سلب شده است یا خیر و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای پاسخ دقیق تر باید سند واگذاری رویت شود. ولی در حق عمری تا زمان حیات دارنده حق ، حق واگذاری ندارید.

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله. عین 3دانگ زمین برای شماست ولی منافعش هنوز در مالکیت ایشونه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به متن صلح عمری دارد اگر بدون قید باشد عین با حفظ منافع قابل انتقال می باشد