مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

باسلام واحترام
پدر زن اینجانب یک زمین 500متری ازیک زمین10000متری که سند شش دانگ دارد را بصورت مبایعه نامه فروش واگذار کرده به همسر بنده و سپس 1200متر از همین زمین 100000متری رو صلح عمری کرده ،آیا پدر همسرم میتواند 500متری که داده رو با همین صلح عمری بفروشه یا پس بگیره!؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقتی زمین با حدود مشخص به شما فروخته دیگر ایشان مالکیت نداردكه بخواهدبه کسی صلح کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر البته بستگی به مفاد و شروط مبایعه‌نامه خواهد داشت و

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه شما قرار داد دارید و مالک آن قسمت از زمین هستید . فرد دیگری جز شما نمیتواند آن را واگذار یا انتقال بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط صلح نامه دارد اما بعید است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد است به ویژه اینکه مشاع هم است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. عقد بیع پس از جاری شدن آن به نحو صحیح ( مبایعه نامه مذکور) فقط با اقاله بین طرفین معامله و یا فسخ و بطلان آن از سوی دادگاه صالح صورت می گیرد. لذا پدر همسرتان بدون شرایط فوق و بدون رضایت و اجازه همسرتان نمی تواند آن 500 متر را پس بگیرد یا بفروشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنانچه شما قرار داد دارید و مالک آن زمین هستید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی خیر اصولا امکان پذیر نمی باشد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام صلح عمری جز عقد لازم است در صورت نبود شرایط لازم امکان فسخ وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود بنظر حق صلح نداشته و نمیتواند بفروشد
باید دید مورد معامله یا مال موهوبه به تصرف فرزندش در آمده است یا خیر