مشاوره حقوقی رایگان - بخشش زمین به فرزند

با سلام و خسته نباشید
ما دو برادر و سه خواهر هستیم پدرم می‌خواهد زمینی را به نام من و برادرم بزند(حق تصرف تا وقتی زندس رو نداریم)به دفتر ثبت اسناد برای اینکار مراجعه کردیم ولی چون سند رسمی نداشته و بصورت قولنامه می باشه ما رو به املاک ارجاع دادند . تو املاکم میگند باید رضایت وراث دیگ رو بیارید که اینام رضایت نمی دهند . میخاستم راهکار قانونی در این مورد رو بدونم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تنظیم قرارداد نیازی به رضایت وراث نیست و لزومی ندارد که حتما به املاک مراجعه کنید و شما خودتان می توانید قرارداد تنظیم کنید و خودتان و شهود امضاء کنند.
هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و به نام هر کسی بخواهد می تواند انتقال دهد.