مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای اداره کار در دیوان با دو حکم از حل اختلاف

سلام
بنده دو شکایت از کارفرما در اداره کار شهریار داشتم که با کارشکنی از طرف اداره کار روبرو شدم.
شکایت اول در مورد بازگشت به کار و مزایا ،سنوات..
شکایت دوم در مورد حادثه
شکایت بازگشت بکار را بخاطر اشتباه در ثبت اسم رئیس هیئت مدیره رد کردن و گفتن دوباره با اسم خود مدیرعامل ثبت کن.
شکایت دوم ،هیات تشخیص دادخواست حادثه در ماموریت بنده را تغییر دادن به بازگشت بکار.. و تغییر کارفرما و شرکت بنام دیگر ( تخلف) و حکم حداقل ها و رد بازگشت بکار.با یک قرارداد سفید امضا که از کشوی میز بنده کش رفتن ، با تاریخ ثبت شده چاپی 1397/01/15 در بالا صفحه ولی خودشون تاریخ 1397/12/1 را نوشتن برای دو سال .
اما تشخیص با استناد به پرینت بانکی 1396/12/1 را ثبت کرده ،یعنی یکسال قبل از قرارداد سفید امضا و جعلی.
دادخواست اول : بعد از ثبت شکایت مجدد با اطاله بسیار و نادیده گرفتن مدارک و استناد به دادنامه هست تشخیص کاملا رد کردن.
حالا دادنامه تجدیدنظر دادخواست اول را 4 روز وقت دارم برای دیوان
حکم تجدید نظر دادخواست دوم (حادثه تغییر یافته به مزد و بازگشت به کار)2/5 ماه وقت دارم .
آیا دادخواست اول را باید پیگیری کنم یا دوم،
اداره کار هر چه نتوانست تخلف و تقلب انجام داده، انواع مدارک موجود و کاملا مشخص است. حتی یک دادخواست خودشان بنام بنده ثبت کردن، برای اطاله

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

توصیه میکنم در موارد مهم پرونده را با وکیل پیش ببرید.