مشاوره حقوقی رایگان - توقیف دیه بابت مهریه

با سلام من مهریه ام را به اجرا گذاشتم و همسرم پارسال تصادف کرده و مبلغی بعنوان دیه باید بگیرد سوالم این هست که من برای توقیف این دیه به مرکز بیمه مراجعه کردم و نامه برای توقیف آن گرفتم اما نمیدانم این نامه را باید به دادگاه شهری که همسرم پرونده تصادف داره یا باید ببرم به دادگاهی که مهریه ام را اجرا گذاشتم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی به مرجع دادگاهی که پرونده تصادف همسرتان است مراجعه و نسبت به ارائه نامه و ضبط و پیوستن در پرونده اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به دادگاهی ک مهریه درحال اجراست آنها نیابت می دهند