مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خودرو

باسلام و خسته نباشد
بنده چند ماه پیش خودرویی را از شخصی خریدم. مابین من و فروشنده قولنامه دستی با ذکر تمام مشخصات خودرو تنظیم شد. بنده خودرو را به شخصی به امانت دادم و حالا بعد از چند وقتی که به او میگویم خودرو را برگردان، از آوردن آن خودداری میکند. خودرو فک پلاک نشده و شکایت هم ندارد. آیا بنده میتوانم با ارائه به راهنمایی و رانندگی جهت ارائه شکایت از خودرو و توقیف آن اقدام کنم؟ یا اینکه باید مالک قبلی شکایت را تنظیم کند؟
اگر خودرو را به شخص دیگری داده باشد آیا میتوان از او هم شکایت کرد؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام شما نمیتوانید ... باید شکایت خیانت در امانت بکنید