مشاوره حقوقی رایگان - محدودیت اعمال بیش از یک مقطع تحصیلی

باسلام، بنده شاغل رسمی یکی از بانکهای کشور با 28سال سابقه خدمتی و 5ماه خدمت دواطلبانه در جبهه های حق علیه باطل میباشم. با مدرک دیپلم استخدام و در سال96 موفق به اخذ لیسانس شدم که مورد پذیرش واقع شد و در سال99 مدرک ارشد مرتبط(طبق نامه اداره آموزش) اخذ کردم که اداره مربوطه به بهانه محدودیت پذیرش بیش از یک مقطع تحصیلی از پذیرش مدرک ارشدم سرباز زده و اعمال آن خودداری می کنند.
حال از شما عزیزان تقاضا دارم راهنماییم کنید که آیا میتوانم برای احقاق حقم در رابطه با پذیرش مدرکم از دیوان عدالت اداری دادخواهی کنم؟

پاسخ ها :

محدودیت اعمال بیش از یک مقطع تحصیلی