مشاوره حقوقی رایگان - در مورد عدم هماهنگی یک ساختمان از سه ساختمان در یک مجموعه مسکونی محصور

با سلام. ما در یک مجموعه مسکونی زندگی می کنیم که دارای سه ساختمان مجزا از هم هستند و دور تا دور این مجموعه محصور شده است و دارای یک نگهبانی واحد می باشند و هر ساختمان دارای هیئت مدیره جداگانه است. هیئت مدیره یکی از ساختمانها با بقیه هیئت مدیره های دو ساختمان دیگر هماهنگ نیست و خودسرانه در محوطه مشاعات مجموعه مسکونی دست به تغییرات روشنایی و غیره می کند و با اعتراض ما، می گوید من دیگر پول نگهبانی و هزینه آب و برق و گاز نگهبانی را پرداخت نمی کنم. و با توجه به اینکه به اتفاق آراء هر سه هیئت مدیره از بین خودمان یک نفر را جهت مدیریت قسمت نگهبانی و مشاعات انتخاب کردیم که به امور رسیدگی کند. ولی ایشان علی رغم تأییدشان الان می گویند ما ایشان را قبول نداریم. خواهشمندیم راهنمایی بفرمائید ما با هیئت مدیره مذکور چه باید بکنیم ؟ با سپاس از شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دادخواستی به شورای حل اختلاف تقدیم کنید