مشاوره حقوقی رایگان - پارک کردن ماشین

با سلام. مادرم 11 سال پیش با ادغام کردن زمین همسایه مشارکتی ساخت داشتن و آقایی که ساختن برای پارکینگ یه پارکینگ از پارکینگ‌ های مادرمو تو سند نزدن بعد از چند سال که مستاجرهای مادرم در اون پارکینگ پارک کردن و با رضایت همسایه ها بوده یک سال پیش یه همسایه که خریدن خونه بالایی ما رو گفتن که شما چون تو سند پارکینگ ندارین نباید بزارین و فقط ایشون ناراضی بودن ما گفتیم 150 میدیم ایشون میگن کمه و اولویت با شما نیست و کسی دیگر باید پارک کند اما همه 12 واحد راضی هستن اما ایشون اینجوری میگن تکلیف رو میفرمایید؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موصوع پیچیده است وباید اطلاعات بیشتری داده شود، لدا یا باید حصوری با مدارک تشریف بیارید دفتر یا از طریق مشاوره تلفنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک میتواند مال خود را به هر شخصی که بخواهد انتقال بدهد و هیچ کس هم نمی تواند ممانعت نماید