مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی و ضرب و جرح

با عرض سلام و خسته نباشید چند ماه پیش دو نفر که یکی 25 سال و دیگری 17 سال داشته سر یه اختلاف ملکی با یک نفر ی گفتگویی میکنند در این میان شخص دیگر با چندین نفر هماهنگ کرده که برای انها نقشه بکشند و به انها هتک حرمت شود خلاصه یکی از ان اشخاص که با ان دو نفر سلام و علیک با هم داشتن انها رو فریب میدهد که بیایید و موضوع رو حل کنیم چیزی نشده و انها رو سوار ماشین میکنند یکی عقب یکی جلو بعد از راه افتادن ماشین شروع به تهدید کرده که مثلا میخواهیم به شما هتک حرمت کنیم و فیلم بگیریم و ابروتونو ببریم و سرعت و زیاد کرده و به طرف خارج شهر میرن که با خواست خدا یکی که در جلو ماشین بوده به زور درب ماشینو باز کرده و داد و هوار راه میندازه و کمک میخواد همسایه میان و میبینن که درگیری پیش اومده و اون دو نفرو با چاقو و چماغ زخمی کردن. در این میان یه نفر سوار ماشین شدن و پیاده شدن و میبینه دو نفر موقع پیاده شدن میبینن که خواستن به زور اونها رو بازم سوار ماشین کنن و چند نفر با صدای داد و بیداد از خونه اومدن بیرون میخواستم بدونم این جرم چه حکمی داره و چند سال محکومیت داره؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام میشه به سوال بنده هم جواب بدید چون همشونو جواب دادین به جز من

یک وکیل

بستگی به موضوع شکایت شما ، دلایل اثباتی و نظر قاضی دارد