مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حقوق بازنشستگان مشاغل سخت و زیان آور

سلام وقت بخیر بنده با 29سالو8ماه سابقه موفق به رای قطعی دیوان عدالت اداری دررابطه با مزایای شغل سخت وزیان آور شدم کاردان اتاق عمل پرسنل رسمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستم .
ارفاقی برای من چگونه حساب میشود؟ آیا
30روزحقوق ارفاقی بنده میشودیا با 35روز؟
چون بالای 29سال سابقه دارم
درضمن برای سخت زیان آور ضریبی وجود
دارد برای محاسبه حقوق؟ در ضمن خانم هستم با 55 سال سن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر سال اشتعال در مشاغل سخت 1/5 سال محسوب می شود، اگر شما همه 29 سال در سغل سخت بوده باشید مدت خدمت شما می شود 43 سال وباید با 43 روز حقوق بازنشست شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید درخواست بازنشستگی نمایید