مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به ابروریزی

سلام . همسرم بدون اطلاع من شبانه پیچ قدیمی مرا پیدا کرده و از پیام های عاطفی و عاشقانه با دختران دیگه عکس گرفته. همین موضوع باعث اختلاف و باج خواهی شده. مثل حق طلاق و واگذاری سند منزل به وی. در غیر این صورت بین همه فامیل و همکاران انتشار میده.من بدلیل جایگاه شغلی و آبرو در شهر .نمیدونم چیکار کنم؟ فعلا بین برادرا و خواهرام انتشار داده.اگه نپذیرم بیشتر انتشار میده. با این اوصاف بهترین راهکار چیست؟ آیا میتونه با این عکس ها ثابت به خیانت کنه؟ دوم چطوری قبل نشر بتونم از لجاظ حقوقی جلو این آبرویزی رو بگیرم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع می‌تواند جزجرایم رایانه‌ای محسوب شود و بدون اجازه شما وارد حریم خصوصی شما گردیده و از این طریق از حیث تهدید اقدام نموده است قابل شکایت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به همه اعلام کنید که این پیام ها یا ساختگی است و یا اینکه خانمت این پیام ها رو با پیج شما ارسال کرده و قصد داشته از شما حق طلاق بگیره و... و اکانت و پیج قدیمی خودتون رو حذف کنید و اعلام کنید چون همسرتون دسترسی داشته پاک کرده اید تا مجدد تکرار نکند.
و توجه داشته باشید صرف ارتباط عاطفی در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و اگر شما موضوع رو کلا انکار کنید قابل استناد نیست و جای نگرانی ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.