مشاوره حقوقی رایگان - حکم طلاق

اگر تهدید از سوی همسر خود دریافت کنیم تهدیدی چون جانی و بردن آبرو اون هم با استفاده از گذشته من که خودم به شخصه همه چی رو گفتم بهش و قبول کرده و اومده خواستگاریم یعنی به نفع من خواهد بود بعد اینکه این اقا تا الان هیچگونه خرجی یا مراسمی نشده بگیره و من در دوران عقد هستیم و الان طلبکاره سرکار ک نمیرفت و همش میخوابید و همش هم دعوا داشتیم البته همیشه اون شروع میکرد و 3بار بیشتر تو یک سال بیرون نرفتیم چون میگفتم بریم بیرون دعوا درست میکرد ینی دلایل قانع کننده هس برای طلاق؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل تهدید جانی تهدید جانی توسط همسر تهدید به آبروریزی توسط همسر طلاق تهدید آبروریزی