مشاوره حقوقی رایگان - آیا تقسیم نامه ی دستی اعتبار دارد

پدربزرگ من فوت شده و9 فرزند دارد 4 پسر و 5 دختر. ایشان در سال 80 تقسیم نامه ای دستی تنظیم کرده و بهترین زمینهای کشاورزی را بین 4 فرزنده پسروخودش تقسیم کرده و 4 پسرش ب همراه شورای روستا و پسرعمویشان امضا کرده اند آیا این تقسیم نامه درست است آیا مادرمن وخاله هایم می‌توانند این تقسیم نامه را باطل کنند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تقسیم نامه باید به امضای تمامی وراث برسد درغیر این حالت غیرنافذ است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان حیات تقسیم کرده و تحویل داده باشد درست است.