مشاوره حقوقی رایگان - ملک شریکی

با
سلام.وتشکر
قولنامه منزل مسکونی مان سال 45 بنام مرحوم پدرم وعموم است.
سال 65 کلا تقسیم کردیم مغازه زمین وغیر....این منزل به من وخواهرانم رسید..ولی متاسفانه قولنامه را شش دانگ بنام خودمان نزدیم..همچنان اسم عمویم در قولنامه هست.ورثه ایشان ادعا سه دانگ دارند.فقط ما تقسیم نامه که دستی نوشته شده داریم.لطفا راهنمایی کنید ممکنه تقسیم نامه دستی که شاهدان امضا کردن.معتبر نباشه
ممنون راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

براساس همان تقسیم نامه دادخواست اثبات مالکیت بدهیذ

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مورد قبول و امضا کلیه وراث باشد معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر تقسیم نامه به امضا تمام ورثه رسیده باشد معتبر است
و شما باید دادخواست تنفیذ تقسیم نامه را اقامه نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا تقسیم نامه دستی معتبر است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده تقسیم نامه معتبر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر تقسیم نامه بدرستی تنظیم شده باشد معتبر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تقسیم نامه همه ذینفعان امضاء کرده باشند لازم الاجراست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

براساس تقسیم نامه دادخواست اثبات مالکیت بدهیذ

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس متن تقسیم نامه باید اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
علیه وزاث وی دادخواست تنفیذ تقسیم نامه، و الزام به تنظیمسند رسمی بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این صورت نیست که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد و شبیه یکدیگر ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را یه هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

اگر تقسیم نامه رسمی باشه مشکلی نداره اما اگه عادی باشه حتما شهودانی که زمان تقسیم نامه بوده لازم میشن.البته با وکیل بصورت حضوری مشاوره وکنید