مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار تقسیم نامه دستی

سلام خسته نباشید پدر من سال 94فوت کردن که من به سن قانونی نرسیده بودم سال 99 تقسیم نامه دستی من خواهرم انجام شده در حظور6شاهد که همسر خواهرم یکی از این شاهد هاست. زمین هم زمین کشاورزی الان خواهرم دبه دراورده میگه به من 45متر زمین باید بدی دوباره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق تقسیم نامه باید عمل بشه مگر اینکه ثابت بشه تقسیم اشتباه انجام شده است.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شما به سن قانونی نرسیده بودید ایشان که بالغ بودند و باید به امضای خودشان وفادار باشند . مراقب اصل توافقنامه باشید