مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو

با عرض سلام حکم استرداد خودرویی را به صورت غیابی از دادگاه گرفته ام اما طرف چون فراریه امکان جلب آن نیست آیا دادگاه میتونه دستور توقیف خودرو را صادر کنه؟و اگر خودروی فوق توسط پلیس توقیف و بازداشت شد آیا آن را به من تحویل میدهند؟ اگر خودرو دست شخص ثالثی بود چه میشود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر حکم غیابی باشد از شما تامین اخذ خواهد شد و در صورت قطعی بودن مالکیت خودرو به شما تحویل داده می شود
ودر این خصوص فرقی نمی کند خودرو در ید چه کسی باشد