مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

با سلام
بنده 5 سال عقد بودم و در دوران عقدم به اصرار همسرم ک با وعده هایی ک هیچ اتفاقی نمیفته نگران نباش و..... پرده بکارت من را زد و من در 12 اسفند سال 99 طلاق گرفتم و پزشکی قانونی تایید کرد ک پرده بکارت من از بین رفته . من بخاطر اینکه هم می‌ترسیدم از خونوادم و هم میخواستم از دست کارها و آزار و اذیت های نامزدم خلاص شم طلاق گرفتم .
اما الان ک هنوز 1 سال هم نگذشته از طلاقم میخوام شکایت کنم برای اینکه به نوعی به من تجاوز کرده . و بنده را از لحاظ روحی داغون کرده چون نمیتونم ب کسی بگم .
چگونه میتوانم شکایت کنم!!!آیا الان میتوانم کاری کنم در این رابطه !!
ممنون میشم پاسخ دهید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر امکان شکایت وجود ندارد ولی باید جزئیات موضوع شما بررسی گردد تا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و ادعای شما به هیچ عنوان قابل رسیدگی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چون شما رابطه زوجیت داشته ایید وبحث تحاوز موضوعیت ندارد واکر مهریه نود را بذل نکرده باسید نسبت به اجرا مهریه اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف شکایت نتیجه خاصی بهمراه ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید