مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن پول

سلام.یکی از دوستانم به عنوان قرض چندبار پول ازم دریافت کرده و الان بعد از چندسال ازشون میخوام که مبلغ رو بهم برگردونه ولی قبول نمیکنه. مدرک هم غیراز پرینت بانک چیزی ندارم.راهی هست که اقدام کنم برای پس گرفتن پولم؟

پاسخ ها :

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

پرینت بانک به معنای پرداخت پول به ایشان است اما اینکه منشأ این پرداخت قرض بوده بدون مدرک کمی مشکل است ، شاهد یا پیامک‌هایی که نشان از قرض بودن این پول بوده میتواند به شما کمک کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به‌ استناد همان پرینت واریزیها دادخواست مطالبه وجه دهید.اگر پیامکی هم در این راستا بین شما مبادله شده ضمیمه کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با همان مدرک اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید شکایت مطالبه وجه را با استناد به پرینت بانکی اقامه نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید شاهد داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اظهارنامه رسمی بوی ارسال وسپس با استناد به ابلاغیه اظهارنامه وفیش واریزی وشهادت شهود دادخواست بداید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد پرینت دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

یک وکیل

همین پرینت بانکی مبنای تقدیم دادخواست قرار گیرد پیامک و شهود هم داشته باشید کمک میکنه