مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره مغازه

با سلام وقت بخیر
یک مغازه اجاره کردم با اجاره سنگین با وجود ضررهایی فراوان هنوز امیدوار هستم. جهت شروع بکار هزینه های زیادی کردم ظاهر مغازه افتضاح بود برق کشی دیوار کوب سقف کاذب و... اما مشکل بوجود آمده آینه که چون امسال قیمت اجاره ها بالا رفته موجر خواستار تخلیه ملک شده اما چون قرار داد اجاره با کد رهگیری داری. ایشان ادعا نموده که قرار داد اجاره یکساله بوده و مشاور املاک که خود نیز مستاجر موجر هست با همدیگر هماهنگ شدن که ما اشتباه کردیم.
حال با وجود اینکه در قرارداد اجاره موعد تا بهمن 98 هست. ایشان در شورا حل اختلاف دادخواست ارایه کرده و دو نفر شهود که همون خانواده مشاور املاک هستن معرفی کرده جهت شهادت دادن.
استاد گرانقدر با وجود توضیح که دادم ایشان میتوانند دستور یا حکم تخلیه بگیرند. ممنون میشم به سرعت جواب بدید چون دوروز آینده شورا جلسه اظهار شهود هست. خواهشا کمکم کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باشهادت دونفر،حکم به نفع طرف شماخواهدبود