مشاوره حقوقی رایگان - در سن 18 سال به بعد چه حق و حقوقی دارا هستم؟

بنده 20 سالمه و دانشجو هستم ولی خانواده برای هرچیزی می خواهند ازشون اجازه بگیرم (برای مثال وقتی می خواستم با دوستم به کنسرت بروم منو تا اونور خیابان همراهی کردند)هیچ اختیاری از خود در زندگیم ندارم و وقتی میگم که میخوام کار کنم خیلی دلیل و برهان برام میارند و میگند که ما تصمیم گیرنده ی زندگی تو هستیم...چه پیشنهادی دارید برای این موضوع؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خانواده مصلحت شما رو می‌خوان وگرنه در تصمیم گیری شما مستقل هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما بعد 18 سال رشید محسوب می شوید پیشنهاد است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با مسالمت موضوع را حل کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما کبیرید پیشنهاد ما اینست که حرف گوش کنی وضع جامعه خراب است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است با گفتگو با خانواده مشکل را حل نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بعد از 18 سال می توانید مستقل زندگی نمایید با حفظ احترام دلائل منطقی و توانایی خودرا توضیح دهید ازمشاوره روانشناس کمک بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به اینکه به سن رشد رسیده اید در تصمیمات خود می توانید مستقل عمل کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اشخاص رشید بالای 18 سال تمام در تمام حقوق مالی و غیرمالی خود استقلال دارند ولیکن با مذاکره و احترام موضوع را حل و فصل نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید مستقل باشید ولی مطمین باشید انها بهترین را برای شما میخواهند