مشاوره حقوقی رایگان - جعل

چکی را میخواهم به صورت کیفری شکایت کنم اگر امضا و شماره دفترهایی که پشت چک هست را خط بزنم جعل محسوب میشود؟

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .صرف خط زدن نوشته از مصادیق جعل هست .اما اینکه این خط زدن جرم محسوب شود یا نه بستگی به تاثیر ای نوشته در حقوق شاکی و ضرری دارد که به شاکی وارد می شود.

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

این عمل شما جعل و افترا محسوب می شود. آنچه در ظهر چک نوشته شده نمایانگر نوع رابطه شما با صادر کننده هست و در صورتی که با مخدوش کردن این نوشته اقدام به شکایت کیفری کنید، در صورت ثبوت مرتکب افترا نیز شده اید.