مشاوره حقوقی رایگان - بالکن

با سلام و خسته نباشید
من یک خانه دوطبقه دارم که شمالی و جنوبی میباشد. سال گذشته من طبقه پایین در حیاط ی اتاق 12 متری به طبقه پایین اضافه کردم. طبقه بالا یک بالکن داشت که الان من بالکن را حذف کردم و به پذیرایی طبقه دوم اضافه کردم الان سقف اتاقی که پارسال اضافه کردم شده تراس طبقه بالا در ضمن مجوز اتاقی که انداختمو گرفتم الان همسایه دیوار به دیوار ما رفته به دلیل اینکه من از تراس جدید دید دارم به خونه اون شکایت کرده الان من باید چیکار کنم؟همسایه ما هم بالکن خونش از مرز قانونی جلوتر اومده ایا منم میتونم به خاطر دید همسایه به خونم شکایت کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنیین. اگر دیوار بکشم که به خونه همسایه دید نداشته باشیم فایده داره

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر گونه تغییر در نقشه ساختمان مستلزم کسب مجوز از شهرداری ست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر برای ساخت ، مجوز گرفته باشید مانعی ندارد و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان شکایت می باشد.
اگر مجوز داشته اید فاقد ایراد است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید رفع مزاحمت کنید و شما هم میتوانید از همسایه خودشکایت کنید