مشاوره حقوقی رایگان - بالکن اضافه

با درود فراوان من اصفهان هستم می خواستم بدونم همسایه روبری من که درب به ساخت (شمالی) هست و در حال ساخت می باشه و من جنوبی (درب به حیاط) اجازه زدن بالکن در کوچه 6متری که مشرف به حیاط و اتاق خواب و سالن ما هست رو داره یا نه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر به کمیسیون ماده 100 شهردلری مراجعه و شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با اجازه شهرداری و به متراژ معین امکان ساخت بالاکن توسط
همسایه وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مورد شهرداری باید نظر دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود و موقعیت مکانی ملک بستگی شود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

مجوز ساخت با شهرداری آن شهر است. به شهرداری مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری می توانید موضوع را پیگیری کنید.

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، میتواند بالکن بزند لیکن باید حفاظ بزند که به منزل شما تسلط و دید نداشته باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شهرداری می توانید موضوع را پیگیری کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی از طریق شهرداری پیگیری نمایید امکان ساخت بالکن تحت شرایطی وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اشرافیت ایجاد نماید میتوانید از طریق شهرداری اعتراض نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص با شهرداری محل است. مقررات شهرداری و گواهی ساختمان صادر شده از شهرداری ملاک است. به شهرداری محل مراجعه فرمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست به شهرداری محل مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر از شهرداری مجوز دارد و بالکن را با حفاظ بسازد منعی ندارد
شما بهتر است بدوا این مساله را از طریق شهرداری منطقه پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طبق نقشه مصوب شهرداري مي تواند اقدام نمايد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

از طریق شهرداری پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت مشرف بودن از طریق شهرداری پیگیری نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.