مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن بالکن

سلام
آیا مالک طبقه اول می تواند بالکن خود را مسقف کند به طوری که سقف آن هم‌تراز کف واحد طبقه دوم شود؟
چگونه می توان شکایت کرد؟
ممنون

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام اولاً موضوع باید از طرف شهرداری منطقه در خصوص بلامانع یا ممنوع بودن آن بررسی شو ثانیاً شما میتوانید در داسرای عمومی هم به اتهام مزاحمت شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی برایتان نداشته باشد بله در غیر این صورت میتوانید پیگیری کنید

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

سلام
مطابق قانون خاص مربوطه تغییر در نمای ساختمان به‌ویژه در قسمت‌هایی که از بیرون دید داشته باشد، اصولا ممنوع است مگر با توافق اکثریت مالکان .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهرداری پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر مزاحمتی برای طبقه دوم ایجاد کند نمی تواند این کار کند اما در هر حال هر طریقی در ساختمان باید با مجوز شهرداری باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير بدون مجوز شهرداري و ساكنين نمي تواند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی هیچ شخصی نمی تواند در مال مشاع تصرف کند می توانید وکیل بگیرید و برای شکایت اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام اگر برای ملک شما ایجاد مزاحمت کرده بله شکایت کنید

سید سجاد رزاقی موسوی

جناب آقای سید سجاد رزاقی موسوی:

سلام خیر، از طریق دفترخدمات قضایی اقدام کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق کمیسیون ماده 100 شهرداری اعتراض نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
موضوع و اقدام ایشان در صورتیکه منجر به مزاحمت و سلب آسایش گردد صرف نظر از عدم جواز ساخت و ساز شهرداری از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مبنی بر ایجاد مزاحمت و بنوعی مقدمه ای در ورود به حریم است که ثبت شکایت و پیگیری نمایید.