مشاوره حقوقی رایگان - مزایده واحد آپارتمان قسط بندی شده

با سلام سال 94 واحد آپارتمانی از طریق مشارکتی خریدیم ولی پیمانکار 8 تا وام مسکن گرفت الان 6 واحد هرماه اقسا ط بانک را پرداخت کردهاند اما دو واحد دیگر قسط بندی نکرده اند و بانک کاغذ مزایده فرستاده آیا واحد هایی که اقساط آنها به موقع پرداخت شده هم مورد مزایده قرار میگیرد لطفا راهنمایی کنید تکلیف چیه ممنون

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگه هر واحد دارای سند تفکیکی مجزاست خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واحد ها تفکیک شده باشند فقط واحد های که اقساط پرداخت نمی کنند به مزایده میره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه سند مالکیت تمامی واحدها در رهن بانک قرار داده شده است و به صورت تفکیکی نبوده لذا بانک سند اجرایی مالکیت آپارتمان را به اجرا خواهد گذاشت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تفکیک نشده باشد بله

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر هر واحد سند تفکیکی جدا داشته باشد ، خیر.

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام اصولا نباید 6 واحد پرداخت کننده مورد مزایده قرار گیرند در صورت مزایده باید با مشورت از وکلا به مزایده اعتراض کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد به اینکه سند مادر را در رهن بانک قرارداده اند یا صرفا سند واحدهای مربوطه را .