مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در اخذ گواهینامه

سلام،من امسال برای گرفتن گواهینامه رانندگی اقدام کردمو 21 سالمه ولی مشکل شبکیه توی چشمام داشتم دو بار برای معاینه چشمم به پزشک رفتموتوی دوبار هم با اینکه شیشه عینکم رو عوض کردم نتونستم هیچ کدوم از علامت ها رو درست بگم یعنی قادر به دیدن نبودم ولی توی هر دو بار به پزشک نگفتم مشکلم از چیه،که اونم ردم کرد ، میخواستم ببینم منی که چشام خیلی ضعیفه و مشکل هم دارم میتونم با تبصره ای چیزی از معاینه چشم قبول بشم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا وقتی درمان نشده اید اقدام به گواهینامه نکنید. رانندگی هم به ضرر خودتان و دیگران است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام رانندگی با جان مردم ارتباط دارد. رانندگی نفرمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر رانندگی امر حساس و خطرناکی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید با عینک مناسب مشکل راحل کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.سوال شما جنبه حقوقی ندارد بلکه اداری است لذا از ارگان مربوطه سوال شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر باید از طریق دیوان عدالت اقدام شود