مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام خسته نباشید . برای من رای غیابی صادر شده اجرای احکام اجرائیه صادر کرده واخواهی کردم قاضی دستور توقف اجرا داده اجرای احکام برای راهور نامه زده شماره نامه را اشتباه تایپ کردن راهمور بعد از 8 ماه گفته نامه باید عوض بشه حالا که رفتم اجرای احکام دادورز میگه نامه را قبلا اشتباه صادر کردیم قبول واخواهی مبنی بر لغو اجرائیه نیست توقف اجراست میگم باشه باید نامه توقف اجرا بزنید میگن نمیزنیم به دادگاه مراجعه کردم میگه من دستور توقف را صادر کردم دیگه به اینجا مربوط نمیشه باید مشکل را با اجرای احکام حل کنید کارشون خلاف قانونه . الان من باید چیکار کنم هر کاری میکنم اجرای احکام نامه توقف اجرا صادر نمیکنه به کجا باید مراجعه کنم . ممنون میشم راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کتبا به قاضی اجرای احکام موضوع را بگوئید. بازهم ترتیب اثر ندادند کتبا به رئیس دادگستری بگوئید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید