مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر، من اردیبهشت ماه برای ب اجرا گذاشتن مهریه ام ک 614 عدد سکه هست ب یک وکیل وکالت دادم با حق الوکاله 10 میلیون
ب گفته خودشون ک قیمت همینه ، قرار شد بعد از اینکه مهریه گرفته شد ، 10درصد از مبلغ رو ب ایشون بپردازم ، بعد 10 ماه معطل کردن بنده ک همیشه میگفتن ثبت دیر جواب میده
امروز تماس گرفتن ک من اول کار برای شکایت فرار از دین زوج 1 میلیارد میگیرم !!!!!
سوال من اینه ک ایشون میتونن هر دقیقه برا جلو بردن پرونده از من درخواست پول کنن؟
درصورتی ک ایشون گفته بودن با 10میلیون کل کار رو انجام میدن