مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام من و همسرم داریم طلاق توافقی میگیریم سوالم اینه من مهریه ام قبول کردم بهش ببخشم به شرط اینکه خرج دخترمون رو ماه به ماه بده ولی از الان شروع کرده به ندادن.من میتونم اگر شرط منو اجرا نکنه مهرمو به اجرا بذارم بعد از طلاق یا نه ؟ البته چون حضانت بچه با ایشونه وظیفه اش اینه که خرجی بچه رو بده ولی من این شرطو میخوام برای اطمینان بذارم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما طبق توافقاتتان میتوانید از دادگاه تقاضای گواهی عدم امکان سازش نمایید و پس از ثبت طلاق نیز در ایام عده به مابذل رجوع نمایید .همسر شما موظف به اجرای تعهدات خود میباشد درغیر این صورت شما میتوانید علیه ایشان تقاضای صدور اجراییه بنمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط در دوران عده میتوانید درخواست رجوع به ما بذل کنید