مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه مسکن جداگانه بدلیل خوف جانی زوجه

سلام.
پدر من با زن های مختلف دوست میشه و مادرم دیگه این بار حاضر نیست این خیانت و تحمل کنه و میخواد جدا زندگی کنه طلاق هم نمیخواد... پدرم تهدید های جانی میکنه و میگه خونرو آتیش میزنم میام میکشمتون باید به من پول بدین مهریه ات هم ببخشی صداشو حین گفتن این حرفها و زمانی که دستشو با یه خانوم رو کردیم ضبط کردیم خونه هم 6 دانگ به نام مادرم هست به دلیل خوف ضرر مالی و جانی و بدنی مطابق ماده 1115 ق.م چه دادخواستی باید ثبت کنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام بعنوان مالک می توانند خلع ید بدهند تماس بگیرید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام شما رسما مالک منزل هستید دادخواست خلع ید بدهید سایر اقدامات پدر شما از طریق مجاری کیفری قابل پیگیری است از جمله تهدید و ...