مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

من ایران زندگی نمیکنم، از قانون ایرانم اصلا سر در نمیارم. من 5 ماه پیش ماشینم و 206 مدل 95 دادم دست یکی از دوستای فامیلیمون با تمام مدارک ماشین و مدارک خودم، ایشونم به جای من ماشین و با یکی قولنامه کرده به اسم خودش و اون اقا، بعد به من زنگ زد که ماشینتو فروختم قیمت خوب ازین حرفا. مبلغ ماشین رو که قرار بود برای من کامل بریزه نریخت و گفت اشناست میده میده منو خر کرد. و گفت بیا بریم وکالت تعویض پلاک بده بهش که بره تعویض پلاک تا بعد سند بزنیم منم احمق نمیدونستم که هم وکالت فروش زدم هم تعویض پلاک که تاریخ دار زدم 30 روزه ولی این اقا نرفت تعویض پلاک، من پرواز داشتم و هم خودم احتیاج به پلاکم داشتم. 3روز قبل از پروازم باز رفتم وکالت تعویض پلاک دادم ولی 3 روزه.
من از ایران رفتم و الان باز برگشتم ایران میبینم هنوز تعویض پلاک نرفته ولی خیلی پرو به من میگن هر کاری دوست داری بکن و من نمیدونم باید چیکار کنم که کلا فسخ کنم و ماشینم و برگردونم و اون نصف مبلغیم که داده برگردونم.
و میخوام از اون دوستمونم شکایت کنم ایا میتونم؟ (خیانت در امانت بزنم) چون به جای من قولنامه کرده
آیا وکالت بلاعزل مدت داره؟ میشه فسخ کرد.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر تاریخ قولنامه قبل از تاریخ وکالت شما باشد شما با دادن وکالت به همان شخص نوعی معامله ایشان را تایید نمودید اگر پولی دریافت نکردید مطالبه وجه بدهید و در خصوص پلاک علیه دارنده فک پلاک نمایید اگر سند بنام شماست میتوانید تقاضای توقیف خودرو را بدهید