مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره

مدت 2سال مستاجر یک مالک هستم و الان وارد سال سوم شدم، سال پیش هم با قانون کرونا تمدید کردیم، مالک از 3ماه پیش با ما در ارتباط نیست و فقط پسر یا دخترش که حقی در ملک ندارن با ما در ارتباط بودن و اعلام به عدم تمدید و نیاز شخصی کردن. یک هفته بعداز اتمام قرارداد بدون اطلاع شکایت کردن اما تا زمان رسیدگی ما اجاره رو با افزایش25%پرداخت کردیم، که پسرش مبلغ اضافه شده رو برگشت داد.15 روز بعد جلسه شورا تشکیل شد و 2ماه بعد رای به تخلیه داد.
حالا میشه گفت :
1چون پسرش ذی نفع نیست اعلام عدم تمدید هم اعتباری نداره و خود مالک باید اعلام می‌کرد؟
2چون اجاره بها رو با افزایش پرداخت کردیم(ولو با برگشت اضافه مبلغ) اجاره تمدید شده
3 چون یک‌هفته بعد از اتمام قراداد اقدام کردن، بگیم تاخیر کردن و قرارداد تمدید شده؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر سریعا مال مردم را تخلیه کنید مصوبات کرونا قانون موضوعه نیست الان کرونا ضررورت نیست در غیر اینصورت اجرت المثل هم و ...تعلق میگیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مالک اختیار دارد تمديد نکند. مصوبات کرونا تمام شد.