مشاوره حقوقی رایگان - تمدید خودکار اجاره نامه

سلام
با توجه به دستور جدید مبنی بر تمدید خودکار قراردادهای اجاره سال 1401، این قانون شامل قراردادهای اجاره که 5 یا 6 بار تمدید شده اند هم می شود ؟
من واحدی دارم که تا 6 سال دست مستاجر بوده و امسال به دلیل استهلاک خانه و انجام تعمیرات قصد ندارم با ایشان قرارداد مجدد ببندم
آیا با توجه به این مصوبه امکان گرفتن حکم تخلیه برای چنین شرایطی نیست ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در خصوص استثنائات به این مورد اشاره نشده به استناد نیاز شخصی و یا انتقال و... دستور تخلیه داده می شود به هر روی با ارائه مدارک اقدام نمایید

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

سلام بعد از قرارداد قبلی یکسال تمدید میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول تامین دلیل از شورا کنید و اگر نیاز به تعمیرات داشته باشد میتوانید دستور تخلیه بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر استفاده شخصی و یا تعمیرات باشد میتوانید بعد از موعد اجاره حکم تخلیه بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

توافق کنید بهتر است، به این بخشنامه ها دل نبندید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ظاهر آن می‌توانید تخلیه بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مصوبه ستاد ملی کرونا نسخ نشده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این مصوبه قانون موضوعه مجلس نیست اقدام کنید صمن انکه قرارداد شما قبل از کرونا ست وقصد تعمیر هم دارید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

درصورت ضروری بودن تعمیرات این مورد استثنا میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام نظر به اینکه مصوبه ستاد ملی کرونا برقرار می باشد و طبق آن مصوبه مقرر شده است
که ستاد ملی کرونا با 25 درصد افزایش اجاره بها برای موجران مختار نموده که تمدید نمایند و بیشتر از درصد مذکور را غیرقانونی طبق این مصوبه تلقی میگرددلذا چنانچه مستاجر از شروط قراردادفی ماین با مؤجر تخلف نماید یا موجر نیاز شخصی خودش را ثابت نمایداز طریق شورای حل اختلاف میتواند دستور تخلیه مستأجر را بگیرد.ضمنا| مستأجر بایستی در صورت ورود هرگون خسارت به مؤجر ملتزم به پرداخت و در صورت مطالبه خسارت تأخیر تأدیه از جانب مؤجر تا زمان پرداخت کامل بر اساس نرخ تورم شاخص بانک مرکزی محاسبه و پرداخت میشود این موضوع جدای از وجه التزام مقرر در قرارداد فی مابین می باشد که در صورت عدم پرداخت مطالبه وجه التزام خسارت مقرره محاسبه و بایستی پرداخت گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است تامین دلیل و سپس تقاضای تخلیه کنید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
هنوز تکلیف این مصوبه معلوم نیست و متاسفانه شورای حل اختلاف نیز رویه ثابت و مشخصی ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فرقی بین قراردادهای جدید و تمدید شده وجود ندارد و اگر مجوزهای لازم برای تعمیرات دارید می توانید تخلیه وی را بخواهید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

با تامین دلیل از شورا جهت تعمیرات دستور تخلیه بگیرد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

قطعا چگونگی ریز این موارد در آیین نامه مربوطه که باید توسط وزارت مسکن و شهرسازی تدوین گردیده لحاظ شده است

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام اگر تعمیرات اساسی داشته باشید با استناد به دستورالعمل جدید کرونا میتوانید چنین دادخواستی بدهید