مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

ببخشید من یک مدت در سایت شرط بندی شرط میبستم از پلیس فتا پیامک آمد مبنی براین که ازحساب شما برای انتقال وجه به قمارخانه های آنلاین استفاده شده است من توجه نکردم تا اینکه حسابم مسدود شد الان باید چکار کنم که حسابم باز شود

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید به پلیس فتا مراجعه و رفع اثر بشود و بعد به بانک مراجعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حتما به پلیس فتا
مراجعه نمایید تا ... و در صورتی که مراجعه ننمایید پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد شد و برای شما مجازات
تعیین خواهد شد و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید منتظر ابلاغ یا تماس دادسرا باشید