مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مشاوره

من یک آپارتمان را شهریور اجاره کردم و هنگام اجاره آپارتمان آسانسور داشت ولی بعد از سه ماه چون از لحاظ شهرداری و سند به مشکل خوردن و نمیخوان هزینه رو بدن قراره آسانسور جمع بشه. با توجه به این مطللب من که طبقه 3 می باشم و با توجه به وجود آسانسور این آپارتمان را کرایه کردم ولی حالا ندارد و اگر بخواهم جابجا بشوم کلی هزینه باید کنم برای جابجای و حق بنگاه باید چکار کنم. متاسفانه داخل قرارداد آسانسور قید نشده. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .هرچند آسانسور در قرارداد قید نشده اما با توجه به وجود آن درزمان اجاره و طبقه سوم عقد اجاره با فرض آسانسور واقع شده. میتوانید نسبت به باقی مانده مدت فسخ قرارداد کنید . این اختمال هم وجود دارد که بتوانید در پرونده دیگری پس از جابجایی از باب تسبیب خسارات مورد سوال را بگیرید. البته نظر حقوقی مخالف این هم وجود دارد /موفق باشید

یک وکیل

با همکارم همنظر هستم

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، حقی برای شما متصور نیست چونکه در قرارداد اجاره ذکری از آن آسانسور به میان نیامده است . در مورد حق العمل مشاور املاک معمولاً در قراردادهای اجاره چاپی مشاوران املاک قید گردیده هر کس قصد فسخ قرارداد اجاره را داشته باشد باید یکماه اجاره بها را بابت خسارت فسخ قرارداد به طرف دیگر بپردازد و گرنه پرداخت حق العمل بنگاه سهم مستأجر بر عهده مؤجر نیست .