مشاوره حقوقی رایگان - وارد کردن 2 بار لیست حقوق یک ماه

سلام. من لیست حقوق بهمن رو 2 بار در سامانه حقوق مالیات ثبت کردم. یک بار اصلاحی و یک بار اصلی. الان میخوام بدونم باید چیکار کنم یکیشون حذف بشه؟
و اصلا مگه میشه دوبار ثبت بشه یک جا؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

در خصوص سئوال شما در سایت مربوطه بخشی به نام سئوالات متداول وجود دارد که کارشناسان مربوطه در صورت هرگونه اشتباه سیستمی شما را راهنمایی می کنند ضمن اینکه بخش حذف و ویرایش نیز پیش بینی شده به هر حال سئوال شما مربوط به اشکالات سایت می باشد که کارشناسان مربوطه در صورت طرح و ارسال از طريق همان سایت پاسخگو هستند لذا چون سئوال شما جنبه حقوقی ندارد و مختص به سیستم تعبیه شده در سایت می باشد لطفا موضوع را از طریق فوق پیگیری فرمایید