مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک ضامن توسط بانک

باسلام
بنده ضامن یک نفر شدم چهل میلیون چک دادم بابت ضمانت به بانک دادم بعد از مدتی وام گیرنده قسط وام رو پرداخت نکرد بانک من را تحت فشار قرار داد و گفت اگر وام رو تسویه نکنی حقوقی پیگیری میکنم من هم به نا چار مبلغ شش میلیون به رییس بانک دادم رییس بانک گفت این چک پیش من بماند امانت اگر وام تسویه نشد وام را حقوقی میکنم اگر تسویه شد چک رو برمی گردونم.
قبل از سر رسید چک بنده وام گیرنده وامش را تسویه کرد.
امروز رفتم بانک پیگیری کردم گفتن وام تسویه شده چک چهل میلیونی را پس گرفتم. ولی چک شش میلیونی که به عنوان ضمانت بوده و در امانت بانک برگشت زدن و گفتن که این چک به حساب وام گیرنده است و ایشان باید چک را از بانک تحویل بگیرد وام گیرنده هم میگه شش میلیون بده تا چکت رو بدم وگرنه اجرا میگذارم.
لطفا راهنمایی فرمایید چطور چک رو از بانک بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام - دادخواست استرداد لاشه چک بطرفیت : 1 - بانک 2(شخصیت حقوقی)- ریس بانک (شخصیت حقیقی) 3- وام گیرنده مطرح کنید.