مشاوره حقوقی رایگان - تعویض شناسنامه

سلام من مردی هستم 47 ساله پدر و مادر من ازدواج موقت داشته اند و ثبت نشده کودک که بودم من را به یک خانواده سپردند و رفتند
فقط یک شناسنامه برایم گرفتند که نام کوچک پدر و مادرم فقط توش نوشته و نام خانوادگی من هم از مادر گرفته شده
تا الان مشکلی نداشتم هم کارت پایان خدمت دارم هم گذرنامه هم مدرک تحصیلی
الان برای تعویض شناسنامه گفتند شماره ملی پدر و مادر نیازه و من هم هیچ دسترسی به اونها ندارم
آیا ممکن هست بدون داشتن کد ملی پدر و مادرم بتوانم شناسنامه جدید بگیرم
ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، کد ملی مادر شما در ثبت احوال مشخص خواهد شد ، وقتی کد ملی مادر شما مشخص شد کد ملی پدر شما مشخص خواهد شد. به که شرطی ازدواجشان ثبت شده باشد.