مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اثبات نشوز زن

با سلام با صدور حکم الزام به تمکین زوجه از دادگاه تجدیدنظر چند سوال داشتم...آیا این حکم به طرفین ابلاغ میشود؟یا نه با همان قطعی شدن حکم الزام به تمکین دیگر زن فرصتی برای اعلام آمادگی ندارد و نمی تواند اعلام آمادگی کند و ناشزه است و نفقه ندارد و شوهرش میتواند درخواست ازدواج مجدد دهد 2.برای اجرای حکم توسط زن باید چکار کند چند روز فرصت برگشت دارد در واقع کلا بعد از صدور حکم قطعی الزام به تمکین چه میشود ... ممنون جواب بدین

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دراین خصوص رویه غالب بدین نحو هست که بعد از قطعیت زوج تقاضای صدور اجرائیه نموده و با ابلاغ اجراییه زوجه ده روز فرصت دارد تا جهت اعلام امادگی برای بازگشت به منزل حاضر شود

یک وکیل

بعد از صدور حکم از دادگاه تجدیدنظر حکم به طرفین ابلاغ می شود و زوج باید به دادگاه بدوی مراجعه و درخواست صدور اجراییه نماید و از زمان ابلاغ اجراییه زوجه تا 10 روز فرصت خواهد داشت تا اعلام آمادگی برای برگشت به زندگی مشترک نماید در غیر این صورت زوجه ناشزه محسوب و به او نفقه تعلق نخواهد گرفت و زوج می تواند از دادگاه درخواست صدور اذن در ازدواج مجدد نماید