مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث قبل از انحصار وراثت

سلام وقت بخير

مادر بنده ٣٠ سال پيش به رحمت خدا رفتند ... يك خانه مسكوني از ايشان باقي مانده و از همان موقع تا به امروز برادر بنده در آن خانه ساكن است ( در تهران ) ، تا به امروز هم انحصار وراثت انجام نداده ايم ، ٢ سال پيش از برادرم پولي قرض گرفتم ( حدودا ٩٠ ميليون تومان) و از آنجا كه كاملا به ايشون اعتماد داشتم ، چند وقت بعد به بهانه گرفتن رسيد در كاغذي كه جلوي من گذاشت و من نخوانده امضا كردم كه جديدا متوجه شدم در ان رسيد نوشته شده كه اين پول بابت سهم الارث از خانه است ... با توجه به اينكه آن برگه سند عادي محسوب ميشود و من هم نخوانده امضا كردم و با توجه به اينكه هنوز انحصار وراثتي انجام نداديم ... آيا ميتونه با اون رسيد سهم من رو از دستم در بياره ؟ راهي هست ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید محتوای ان برگه بررسی شود .از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید و ان را ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به متن رسید دارید
به هر حال در صورت انکار موضوع به کارشناسی ارجاع میشه