مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی و رد اتهام سرقت

آیا در جلسه واخواهی متهم ردیف دومم میتوان با اقرار متهم ردیف اول بر بی خبربودن متهم ردیف دوم از حمل اموال سرقتی ،دراینجا قاضی باشنیدن اقرار متهم ردیف اول میتواند حکم به تبرئه متهم ردیف دوم بدهد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله البته در کنار سایر قرائن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقرار متهمین علیه هم موثر نیست بلکه اقرار متهم علیه خود موثر است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در صروت احراز اقرار مقرون به واقع بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود سوال شما قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید. |

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وجود سایر قرائن و مدارک امکان دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است و نیاز به بیان جزئیات پرونده است . و شما باید با ارائه لایحه دفاعیه محکم دفاع نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اینجا بحث اقناع وجدانی قاضی است اگر حاصل شود قابل پذیرش است. در صورت ابهام از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید