مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در نیروهای مسلح

سلام متاسفانه دو سال پیش به خاطر فروش بیسیم شخصی بازداشت و به سه ماه حبس محکوم شدم که به 900 هزار تومان جزای نقدی تبدیل شد، زندان نرفتم، الان شرایطی بوجود آمده که استخدام نیروهای مسلح بشم میخوام بدونم این مورد توی استعلام مشخص میشه و اینکه مشکلی بوجود میاره یا نه ؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام خیر این مورد در زمره مواردی نیست که سوء سابقه محسوب بشود البته شاید نیروهای مسلح بین متقاضیان متعددترجیح دهند کسی را استخدام کنند که هیچ گونه سابقه اعم از موثر یا غیر موثر نداشته باشد