مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر مدرک بر درجه

با عرض سلام و احترام و ادب
ببخشید درجه بنده ستوان دوم است اگر در مدت چهار سال اینده کارشناسی ارشد را بگیرم دوتا درجه به بنده تعلق میگیرد ؟یعنی یکی به خاطر مدت چهار سال و دیگری به دلیل مدرک کارشناسی ارشد ؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما جنبه حقوقی ندارد ازارگان مربوطه سوال شود

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بله البته گاهی می‌گویند یک وقفه ای هم باید بینش بیفته و همزمان هردو را نمیدهند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

بستگی به سن و سال شما و نیز نیاز ارگان مربوطه به رشته مزبور دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از ارگان مربوطه جویا شوید