مشاوره حقوقی رایگان - صندوق تامین خسارتهای بدنی

با سلام نامه ای از صندوق تامین خسارت های بدنی برای پدرم که فوت شده آمده میخواستم ببینم این به چه معناست که در اون مبلغی رو نوشته پشتش یه حواله کپی چک از سوی دادگستری هم هست ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام دیه پدر خودرا با ارایه کپی چک از صندوق مطالبه کنید

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

ظاهرا صندوق دیه رو به صندوق دادگستری واریز کرده و شما باید به اجرای احکام مراجعه و چک مبلغ دیه رو دریافت کنید.